X Faktor: Duo H2O napustio takmičenje

X Faktor: Duo H2O napustio takmičenje

Autor: | 22/01/2014

0


Fifi i Marinela Đogani su presudom Željka Joksimovića sinoć napustili muzičko takmičenje "X Factor"! Kako su se za ostanak u takmičenju borilo čak devet finalista i tri grupe, najmanje sreće su imali Fifi i ćerka Đoleta Đoganija.

Ilma Karahmet pevala je pesmu "Ne dam na tebe" Jelene Tomašević i oduševila žiri i publiku. Nakon nje pevali su "Doktori" i to "Cesaricu" Olivera Dragojevića. Pošto je došlo do tehničkih problema žiri je odlučio da grupa još jednom otpeva zadatu pesmu, a nakon toga su bili zadovoljni.
Maid Haćimović se pesmom "Pisaću joj pisma duga" Zdravka Čolića vratio u takmičenje, a nakon njega Tamara Milanović pevala je "Mi nismo sami" grupe Film. Prema mišljenju žirija, ovo je bio Tamarin veliki povratak u takmičenje i, kako su rekli, jedan od najboljih nastupa od početka.
Haris Ćato je imao nezgodu, pa se jedva popeo na scenu ali to mu nije smetalo da besprekorno izvede pesmu "Sve ti dadoh" Zdravka Čolića.
Pošto se prethodne nedelje bratila u takmičenje iz baraža, Aleksandra Sekulić je opravdala poverenje publike kada je otpevala pesmu E7/9 grupe "Oktobar". Njen nastup je najviše oduševio Eminu Jahović.
Daniel Kajmakoski je pevao “Sonce ne me gree”, Vlatka Ložanoskog. Potom je grupa H2O dobila svojih pet minuta, ali je žiri primetio da je bilo falša.
Aleksa Perović potom je otpevao "Voli me i ne voli me", a “4U” pesmu Ane Stanić “Točkovi”, a nakon njih Aleksandra Brković izvela je pesmu grupe “Negativ” – Zbunjena. Lukijan Ivanović bio je poslednji finalista i otpevao je “Sve moje zore”, Tropiko benda, čime je rasplakao Eminu.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: x faktor