Kris Džener: Ne bih volela da se naš rijaliti završi

Kris Džener: Ne bih volela da se naš rijaliti završi

Autor: | 23/01/2014

0

Kris Džener, koja zajedno sa svojom porodicom učestvuje u rijalitiju "U korak s Kardašijanovima", izjavila je da ne bi volela da se njihov šou završi.
- Definitivno bi mi to nedostajalo. Imamo istu snimateljsku ekipu od prvog dana, mi smo kao porodica. Nedostajalo bi mi da radim sa svojom decom svakog dana. Ne volim promene, ali to je neizbežno. Ja sam stvorenje navike pa mi se to dopada - rekla je ona tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji.
Slavna porodica često je na meti glasina, posebno otkako je objavljeno da se Kris razvodi od supruga Brusa Dženera, kao i da se njena kćerka Kloi rastala od supruga Lamara Odoma. Ipak, Kris kaže da je naučila da se nosi sa tim.
- Uvek mroate da živite život punim plućima i da ostanete verni sebi, to stalno govorim svojoj deci. Pronađite svoju sreću i sve ostalo će doći na svoje mesto - rekla je ona.
Ona je još jednom odbacila sve tvrdnje da je njihov rijaliti, čija je deveta sezona tek počela da se emituje, zasnovan na scenariju.
- Kada snimate ovakvu emisiju, a mi je snimamo već jako dugo, kada se kamere uključe, zaboravite da su one tu. Mi samo živimo naše živote i snimamo ih. Nemamo scenarija ili rečenice koje treba da izgovorimo - istakla je ona.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin