Dara Bubamara: Slavlje povodom petog rođendana sina Konstantina

Dara Bubamara: Slavlje povodom petog rođendana sina Konstantina

Autor: | 24/01/2014

0

Dara Bubamara veselo je ušla u 2014. godinu, još jednom dokazavši da je hiperaktivna majka koja sve može da postigne. Pravo sa novogodišnjeg nastupa uputila se u rodni Novi Sad, kako bi u jednoj igraonici u centru grada organizovala veliko slavlje povodom petog rođendana sina Konstantina. Folk zvezda i njen suprug Milan Kesić su i ovu žurku osmislili do detalja. Pozvali su samo užu rodbinu i prijatelje, a među stotinak gostiju najviše je bilo Kostinih drugova iz vrtića.
- Već je napunio pet godina, ne mogu da verujem koliko je brzo proletelo to vreme. Kao da sam ga juče donela iz porodilišta. Praznike obično provodimo radno, u Parizu ili Americi, pa sam presrećna što smo za Kostin rođendan bili kod kuće i što su na slavlje mogli da dođu svi njegovi drugari.
Mališani su se najviše obradovali slatkišima i tortama, posebno onim u obliku automobila i onim ukrašenim superherojima od šećera. Uživali su u specijalnom šampanjcu za decu i takmičenju u karaokama pored velike jelke. Majka Dara i otac Milan zaista su se potrudili da svom jedincu ispune sve želje. Budući da je ljubav prema četvorotočkašima i brzoj vožnji nasledio od majke, roditelji su mu i ove godine poklonili jednu zanimljivu "igračku".
- Prijatelji često umeju da nam stave do znanja kako preterujemo sa motorizacijom, jer je Kosta previše mali da bismo mu kupovali mini-automobile. Ali, on odavno vozi kvadove sa akumulatorom iako nisu predviđeni za njegov uzrast. Verovali ili ne, za rođendan je poželeo pravi auto, na benzin. Nije normalno koliko voli te "ljute mašine". Eto, nešto je nasledio i od mene - našalila se simpatična Novosađanka, pohvalivši se da u sinu prepoznaje svoju energiju, mimiku i strast prema muzici.
Budući da Kosta već ima pet godina, neumorna pevačica i njen suprug ozbiljno razmišljaju o proširenju porodice. Međutim, te planove im i dalje kvare brojne poslovne obaveze.
- Voleli bismo da se našem sinu što pre pridruži bata ili seka. Ali, preda mnom je još jedan buran period, u kome neće biti vremena za dužu pauzu. Bilo bi idealno kada bi se ukazao odmor od bar godinu dana, kako bih se potpuno posvetila eventualnoj trudnoći. S druge strane, nikad nisam imala bolju liniju, pa ne bih baš da je kvarim. Zadovoljna sam i izgledom i poslom. U šali kažem kako čekam da se umorim od svega, pa da naredim mužu da pravimo bebu. Volela bih da imamo još dvoje, troje dece, a blizanci bi rešili taj problem o jednom trošku - kaže Dara kroz osmeh.
Protekla godina bila je zaista puna izazova. Neprestano je radila, izdala je album, družila se sa publikom širom bivše države i dijaspore, a u planu su i nove pesme, turneja i veliki koncert u Beogradu. Ipak, njen najveći uspeh je srećna i zdrava porodica.
- Bez obzira na sve ambicije koje nameravam da ostvarim, jedino što je zaista važno je zdravlje. Najlepše nam je kada smo zajedno i zato jedva čekam da krajem januara odemo na Kopaonik. Zimske odmore obično provodimo u centrima kao što je Sent Moric, ali sad više ne planiramo mi nego Kosta. Pošto su svi njegovi drugovi na Kopu, jasno vam je zbog čega smo odlučili da ovoga puta upravo tamo spojimo lepo sa korisnim. Moći će da se odmara sa svojim malim prijateljima i uživa u zimskim čarolijama, a imaće i priliku da nauči da skija.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još