Rade Šerbedžija: Iznenađenje na koncertu u Beogradu

Rade Šerbedžija: Iznenađenje na koncertu u Beogradu

Autor: | 26/01/2014

0

Naš proslavljeni glumac sa zavidnom holivudskom karijerom Rade Šerbedžija krajem decembra Beograđanima je poklonio još jedan od svojih famoznih koncerata. Velika dvorana Doma sindikata bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a publika je gotovo tri sata uživala u boemskoj večeri punoj melanholične muzike i lepe poezije. Šerbedžijin specijalni gost bio je gitarista i kompozitor Vlatko Stefanovski, a pratio ih je bend "Zapadni kolodvor", sastavljen od vrsnih zagrebačkih muzičara.
Magazin "Hello!" nedavno je popularnog glumca proglasio jednom od ličnosti godine za nama, a pošto Rade nije bio u mogućnosti da prisustvuje ceremoniji dodele priznanja, koja je nedavno održana na Belom dvoru, nagradu mu je na koncertu uručila Milica Đokić, direktor korporativnih komunikacija "Color Press Grupe", izdavača najčitanijeg svetskog nedeljnika o poznatima na srpskom jeziku.
- Iznenadili ste me ovim lepim priznanjem. Zaista nisam očekivao da ću se naći među ličnostima godine, ali velika mi je čast što sam jedini laureat koji je nagradu dobio pred svojom publikom - rekao je Rade, neizmerno srećan i zbog činjenice da su koncertu prisustvovala sva njegova deca i supruga Lenka.
Novu godinu je s njima dočekao u Beogradu, a društvo im je pravila i Lenkina sestra Lidija sa porodicom. Međutim, imao je zakazane nastupe širom nekadašnje države, tako da je za pravoslavni Božić zapevao Slovencima, a već narednog dana uputio se u Rijeku, gde je nastavio rad sa svojim studentima. S obzirom na to da je pred njim i mnogo holivudskih obaveza, već krajem januara ponovo će se naći u Los Anđelesu. Uskoro ćemo ga gledati u blokbasteru "Legenda o Herkulesu", kraju se privodi i ostvarenje o našem velikom naučniku Nikoli Tesli, a tokom leta Rade će stati i iza kamere, kao režiser. Budući da je posle filma muzika njegova najveća ljubav, glumačka legenda i "pevač iz gušta" sprema još neka lepa iznenađenja:
- Snimiću duet sa Severinom. Obožavam je. Već imamo i pesmu koja govori o jednom starijem tipu i mnogo mlađoj devojci. Verujem da ćemo se sjajno uklopiti.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti