Jelena Golubović: Ostaje bez 50.000 evra

Jelena Golubović: Ostaje bez 50.000 evra

Autor: | 27/01/2014

0


Jelena Golubović će nagradu od 50.000 evra, koju je zaradila kao pobednik „Farme“, morati da da za izmirenje kredita koji je podigla pre nekoliko godina kod Privredne banke.

Ona je tad uzela 25.000 evra kako bi preko svoje novootvorene firme realizovala predstavu, za koju joj je pomoć obećao i tadašnji ministar kulture Nebojša Bradić. Pošto nije plaćala rate, kamata je mesečno rasla i nagomilavala se, pa joj je trenutni iznos dugovanja skoro kao nagrada u rijalitiju. U septembru je njen advokat Vesna Golubović potvrdila da je rediteljka tad imala 32.638 evra duga.

Dobro obavešten izvor kaže da Golubovićeva nema drugog izbora nego da sav novac koji dobije od Pinka da banci.

- Umesto što troši pare s verenikom Čupom Kalačem na putovanjima, mogla bi da počne da odvaja novac da bi isplatila kredit. Ona se upravo zbog toga prijavila u rijaliti da bi zaradila honorar i dala ga na dugove. Kad vrati kredit i još neke sitne dugove koje ima, ostaće bez dinara. Bar će joj savest biti mirna jer nikome ništa neće dugovati - priča izvor.

Golubovićeva je inače očekivala da će novac vratiti zahvaljujući pomoći sponzora. Mislila je da će dobiti znatna sredstava i od ministarstva, ali je odbijena. Od tada je upala u velike probleme i depresivno stanje, pa je iskoristila ponudu za rijaliti i verovala je da će uspeti da zaradi novac. Izgubila je spor pred Privrednim sudom, a Privredna banka iz Beograda, koja joj je dala novac, odbila je da se nagodi s klijentom. Pozvali smo pobednicu poslednje sezone „Farme“ za komentar, ali se ona nije javljala na pozive i poruke.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin