Arnold Švarceneger: Prvo pojavljivanje u javnosti sa novom devojkom

Arnold Švarceneger: Prvo pojavljivanje u javnosti sa novom devojkom

Autor: | 27/01/2014

0

Nakon što su se tajno zabavljali godinu dana, Arnold Švarceneger i njegova nova devojka Heder Miligan konačno su ozvaničili svoju vezu. Slavni glumac sa svojom lepšom polovinom pojavio se na skijaškom takmičenju na planini Hanenkam u njegovoj rodnoj Austriji, koje on svake godine posećuje, što je mnogima bio znak da se radi o ozbiljnoj vezi.
Mediji prenose da su se Heder i Arnold upoznali krajem 2012. godine, više od godinu dana nakon što je bivši guverner Kalifornije okončao brak sa Marijom Šriver, pošto je otkriveno da je imao aferu sa njihovom kućnom pomoćnicom iz koje je dobio i vanbračnog sina Džozefa, koji sada ima 15 godina.
zvezda filma "Terminator" je 2012. godine izjavio da se i dalje nada pomirenju sa Marijom, sa kojom ima četvoro dece, 23-godišnju Ketrin, 22-godišnju Kristinu, 20-godišnjeg Patrika i 16-godišnjeg Kristofera. Ipak, izgleda da se predomislio nakon što je upoznao Heder. Razvod braka sa Marijom još uvek nije formalizovan, iako je par rastavljen preko četiri godine.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti