Antonina Petković: Ekskluzivni ugovor sa prestižnom modnom kućom "Chanel"

Antonina Petković: Ekskluzivni ugovor sa prestižnom modnom kućom "Chanel"

Autor: | 28/01/2014

0

Antonina Petković, topmodel agencije Models Inc. – Elite Model Look, potpisala je ekskluzivni ugovor za najprestižniju modnu kuću "Chanel". Antonina je, naime, učestvovala u stvaranju najnovije kolekcije, tako što su po njoj krojeni modeli koji su predstavljeni u Parizu na nedelji visoke mode.
Od sredine decembra, pa sve do 21. januara, kada je revija održana, mlada Čačanka radila je sa timom Chanel-a, na čelu sa čuvenim Karlom Lagerfildom. U punom sjaju zasijala je na pisti najposećenije modne revije ove sezone, kojoj su prisustvovale čuvene holivudske zvezde poput Olge Kurilenko i Tilde Svinton. U prvom redu je, naravno, sedela i čuvena Ana Vintur, urednica americkog "Vogue"-a.
Antonina Petković otkrivena je na Elite Model Look izboru. Zahvaljujući direktorkama njene matične agencije Models Inc, topmodelu Danijeli Dimitrovskoj Amidžić i jednim od najboljih agenata na ovim prostorima, Mirjani Udovičić, njena karijera vrtoglavo je krenula uzlaznom putanjom, te je Antonina za samo godinu dana postala zaštitno lice najboljih svetskih dizajnera i brendova poput Vivianne Westwood, Victorie Beckam, Zare, Diesel-a, Toma Forda, a sada i Chanel-a.
Kastinzi za novo lice Elite Model Look izbora uskoro počinju, te ukoliko želite da i vi, poput Antonine, budete zaštitna lica najboljih svetskih modnih kuća, prijavite se.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin