Stana Katić: Krivac za krah braka Barbre Strejsend i Džejmsa Brolina?

Stana Katić: Krivac za krah braka Barbre Strejsend i Džejmsa Brolina?

Autor: | 29/01/2014

0


Barbra Strejsend i njen suprug Džejms Brolin našli su se usred skandala zbog navoda o prevari zbog čega se njihov brak pretvorio u pravo ratno stanje.
Prema pisanju lista "National Enquirer, Barbra je pobesnela kada je saznala za glasine da ju je suprug varao sa glumicom Stanom Katić, sa kojom je glumio u seriji "Kasl", iako ne postoje dokazi da se između njih desilo nešto više od flerta. Iako važe za jedan od najstabilnijih holivudskih parova, njih dvoje prolazili su kroz krizu u braku, a glasine o aferi bile su samo kap koja je prelila čašu.
- Barbra se oseća izdanom jer je Džejms rekao da želi razvod. Ali stvari su postale još gore kada je čula da je flertovao sa Stanom - otkriva izvor.
- Povrh toga, ona je saznala da je on varao i svoju prvu ženu. Oseća se kao da ne poznaje čoveka za kojeg je bila udata 15 godina. Džejms je želeo da se udalji od Barbre, ali rad na seriji 'Kasl' je doveo do poslednje svađe. Istina je da je flertovao sa Stanom. Ali Barbra se pita šta se još tu desilo - dodaje izvor.
Džejms se pojavio kao gost u ovoj seriji prošlog februara, kada ga je Stana oduševila svojim šarmom i glumačkim sposobnostima.

sipa_00669289_000013

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin