Goca Božinovska: Veza sa Nebojšom Tubićem ponovo u krizi

Goca Božinovska: Veza sa Nebojšom Tubićem ponovo u krizi

Autor: | 29/01/2014

0


Ljubav između pevačice Goce Božinovske i biznismena Nebojše Tubića Žapca, koji je pukom srećom pre dve godine preživeo atentat u centru Novog Sada, po svemu sudeći se ugasila.

U njihovom odnosu već neko vreme ne cvetaju ruže, a potvrda tome jeste i to što je Žabac bez svoje lepše polovine otputovao u Tajland, saznaju Naše novine!

- Goca i Žabac već neko vreme nisu zajedno, ali su ostali u prijateljskom odnosu jer je ona bila uz njega u najtežem trenutku - kada je greškom upucan. On već dve nedelje uživa u Tajlandu sa prijateljima bez nje i vešto kriju da više nisu zajedno - tvrdi izvor blizak Božinovskoj.

Pevačica je pokušala da nas ubedi da je sve među njima u redu.
- Istina je da je Žabac otišao bez mene na Tajland, ali to putovanje me nije interesovalo. Imala sam zakazane nastupe i gostovanja po emisijama i zbog toga nisam mogla da krenem sa njim. On je otišao u Bangkok na kontrolu kod doktora koji ga je operisao, ali čuli smo se preko skajpa - priča pevačica.

- Nekim ljudima možda ne odgovara naša ljubav, pa neka misle da nismo zajedno. Posle 14 godina, koliko smo u vezi, nama je dozvoljeno da budemo razdvojeni i da na putovanja odlazimo odvojeno. Glupo mi je da se šepurim po Tajlandu, a da mi kući sede bolesna majka i deca kojima sam potrebna. Čekam Žapca da se vrati i donese mi poklone - poručila je Božinovska.

Izvor: Pressonline, Naše novine

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin