Vudi Alen: Odgovorio na optužbe kćerke da ju je seksualno zlostavljao

Vudi Alen: Odgovorio na optužbe kćerke da ju je seksualno zlostavljao

03/02/2014

0


Poznati reditelj Vudi Alen uzvratio je sinoć na nove optužbe svoje usvojene ćerke Dilan Farou da ju je seksualno zlostavljao u mladosti, rekavši da su neistinite i sramne.
- Alen je pročitao članak i smatra da je neistinit i sraman. Uskoro će dati detaljniji odgovor - izjavio je glumčev predstavnik u kratkom razgovoru za “Holivud Reporter”.
"Njujork tajms" navodi da je Alen odbio da komentariše navode Dilan Farou, a AP navodi da njeno otvoreno pismo nisu komentarisali ni predstavnici reditelja, ni predstavnici Mije Farou.
U otvorenom pismu koje je "Njujork tajms" objavio juče na svojoj internet stranici, ćerka glumice Mije Farou koju je usvojio Alen prvi put je komentarisala događaje iz 1992. godine, podstaknuta time što Holivud nastavlja da nagrađuje Alena.
- Rekao mi je da legnem na stomak i igram se električnim vozićem svog brata. Onda me je seksulano napastvovao - napisala je Dilan Farou (28) u otvorenom pismu njujorškom listu, prenosi Frans pres.
Protiv američkog reditelja vođena je istraga o navodima za napastvovanje dece 1993, ali su tužioci odustali od podizanja optužnice.
Navodi iz 1992. godine usledili su ubrzo pošto je Alen prekinuo vezu sa Mijom Farou, a započeo sa njenom usvojenom ćerkom Sun-Ji Previn, koja je imala u to vreme 19, a on pedesetak godina.
Početkom januara Alen je dobio "Zlatni globus" za životno delo, a njegov najnoviji film "Nesrećna Džasmin" (Blue Jasmine) nominovan je za Oskara za najbolji originalni scenario.

izvor: Tanjug
foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin