Toni Cetinski: U braku se vodim time da je treća - sreća

Toni Cetinski: U braku se vodim time da je treća - sreća

Autor: | 05/02/2014

0


Popularni pevač Toni Cetinski prve dane nove godine proveo je sa beogradskom publikom. Za ovoga kralja balada opet su redovi žena na koncertima bili ogromni i tražila se karta više ali, pevač ističe da mu je posebno drago što nakon poslednjeg albuma na njegove nastupe dolaze muškarci i parovi jer, mu je od početka prvi i osnovni cilj da deli ljubav.
- Prezadovoljan sam kako je publika prihvatila novi album, posebno mi je drago što sve više muškaraca i parova dolazi na moje nastupe, ranije je bio slučaj da mahom dolaze žene u grupama a, sada parovi što znači da je poruka ljubavi koju delim sa svojim fanovima našla pravi put.
Iako je miljenik žena, koji je nedavno po treći put stao na ludi kamen, pevač tvrdi da nema sličnosti sa Sulejmanom Veličanstvenim, s kojim ga kroz šalu ponekad prijatelji porede, te otkriva da sa bivšom suprugom ima sjajan drugarski odnos jer po prirodi i temperamentu nije klasičan balkanski muškarac.
- Nisam Sulejman (smeh). Privilegovan sam tim da me žene vole, ali ne kao Sulejmana. Sa bivšom suprugom sam se rastao i poslovno i privatno ali, smo ostali prijatelji, dok sa Dubravkom imam sjajan odnos pun razumevanja i harmonije koji smo odlučili da krunišemo. Stvari uvek radim u trenutku kako osećam pa tako nikada nisam izgubio veru u brak i ljubav niti sve ovo ima veze s onim narodnim "treća sreća".

Piše: Milan Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti