Elena Karaman-Karić: Romantični trenuci na Maldivima

Elena Karaman-Karić: Romantični trenuci na Maldivima

Autor: | 10/02/2014

0


Ukoliko bi bračnoj zejednici zatrebala reklama, Elena i Jugoslav Karić bili bi savršeni protagonisti jedne takve kampanje. Iako su odavno proslavili prvu godišnjicu, izgleda da njihov medeni mesec nema kraja. Iznenađenja koja jedno drugom priređuju prava su poslastica na društvenim mrežama, a poslednje u nizu, baš kao i sva prethodna, obilovalo je romantikom.
Elena je i ove zime otputovala u toplije krajeve, u društvu prijateljica, budući da su Jugoslava poslovne obaveze sprečile da joj se pridruži. I dok je uživala u blagodetima koje pruža rizort “One & Only” na Maldivima, ni slutila nije da je njen suprug spreman da pređe ogromnu kilometražu, žrtvuje svoj komfor i san da bi joj priredio nezaboravnu uspomenu na odmor. Vatrena slova kojima je na plaži ispisao “Elena, volim te” kruna su bezuslovne ljubavi koju Jugoslav neprestano iskazuje prema supruzi. Gospođa Karić je i na društvenim mrežama zahvalila na spektakularnom gestu:
- Moja ljubav... Prešao sedam mora i sedam gora da me na samo jedan dan iznenadi. Ženski odmor pretvorio se u najromantičniji dan ikada.
Izgleda da Elenin perfekcionizam, koji se ogleda u dizajniranju, borbi za zdravu i organsku ishranu, roditeljstvu i vizuelnom identitetu, nije manji ni kada su emocije u pitanju. Dakle, žena koja zaista zna šta hoće, ali i kako da dobije to što želi.

Piše: Nikola Golubović, Life Content
Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin