Dženifer Aniston: Rođendansko slavlje bez verenika Džastina Terua

Dženifer Aniston: Rođendansko slavlje bez verenika Džastina Terua

Autor: | 13/02/2014

0

Veza Džastina Terua i Dženifer Aniston često je bila na meti glasina o raskidu, a sada je zvezda serije "Prijatelji" ponovo izazvala sumnje kada je proslavila svoj 45. rođendan bez svog verenika. Dok je tri godine mlađi Džastin taj dan proveo na jednom modnom događaju u Njujorku, Dženifer je rođendan proslavila sa svojom najboljom prijateljicom Kortni Koks. Njih dve viđene su na večeri u jednom ekskluzivnom restoranu u Los Anđelesu, zajedno sa suprugom Tobija Megvajera, Dženifer Mejer, i glumičinim frizerom Krisom MekMilanom.
Dženifer je nedavno prokomentarisala brojne spekulacije o njenom privatnom životu tokom razgovora sa feministkinjom i aktivistkinjom Glorijom Stajnem.
- Javnost se veoma interesuje za naše privatne živote. Naša vrednost se u suštini povezuje sa našim bračnim statusom i time da li imamo decu - istakla je ona.
Glumica je prethodno pet godina bila u braku sa Bredom Pitom, od kojeg se rastala 2005. godine, a izlazila je i sa Vinsom Vonom i Džonom Majerom pre nego što je započela romansu sa Teruom, koga je upoznala na snimanju filma "Wanderlust". Slavni par verio se u avgustu 2012. godine, na njegov 41. rođendan.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin