Zoran Kesić: Preplavljen najlepšim emocijama

Zoran Kesić: Preplavljen najlepšim emocijama

Autor: | 16/02/2014

0

Šarmantni voditelj Zoran Kesić, koji poslednjih meseci svoje umeće u zabavljanju javnosti pokazuje u emisiji „24 minuta“ na „B92“, prošle nedelje postao je otac dečaka. On i njegova supruga, kostimografkinja Ivana, jesenas su, posle dve godine zabavljanja, svoju ljubav krunisali brakom, a trenutno proživljavaju najlepše trenutke u životu. Ponosni otac sa magazinom „Hello!“ podelio je radost povodom dolaska prve prinove na svet. Tvrdi da je osećaj kada je prvi put uzeo u ruke svog sina bio nezamenljiv.

- Vrlo sam srećan i zaista je prelep osećaj dobiti dete. Poslednjih dana su me preplavile lepe emocije zbog činjenice da smo moja Ivana i ja stvorili jedan novi život - počinje priču jedan od najduhovitijih voditelja na našim televizijama.

- Moja supruga odlučila je da se porodi prirodnim putem, uz pomoć epiduralne injekcije, i tvrdi da joj je to bilo odlično iskustvo. Kaže da se toliko lepo osećala kada je primila anesteziju da bi je bez problema ponovo primila - duhovito kaže Kesić, koji je veoma zahvalan medicinskom osoblju što se potrudilo da njegova supruga i sin dobiju svu potrebnu negu:

- O mojoj supruzi se tokom trudnoće i na porođaju brinuo tim ginekologa, kako ja volim da kažem „klan“ Jurišić, Aleksandar i Žaklina, koji su se pokazali kao odličan izbor. Veoma sam zahvalan i anesteziologu Krainoviću jer su nam maksimalno izašli u susret i potrudili se da budemo potpuno bezbrižni.

Poznati komičar i njegova partnerka izabrali su ime Andrej za svog mališana tek posle njegovog rođenja.

- Ne postoji poseban razlog zašto smo se odlučili za to ime. Izabrali smo ga jer nam se sviđa - tvrdi Zoran i kaže da je odmah posle rođenja imao priliku da vidi svog sina. - Istog dana kada je rođen video sam sina i imao priliku da ga držim u svom naručiju. Sićušan je i kada sam ga uzeo, preplavile su me tako lepe emocije kakve nikada ranije nisam doživeo.

Po običaju, odmah po rođenju deteta organizovao je zabavu za najbliže prijatelje i rođake koji su slavili do ranih jutarnjih sati.

- Proslava je bila kao i ostale koje se organizuju povodom rođenja deteta. Napili smo se, pevali i zabavljali do jutra. Gosti su mi pocepali samo jednu majicu, i to čak ne potpuno. Narednih dana često sam bio gost familije, pre svega mojih i Ivaninih roditelja, što je uobičajeno u takvim situacijama - priznaje poznati tridesetčetvorogodišnjak, koji je još pre rođenja mališana pripremio sve za njegov dolazak:

- Ivana i ja nabavili smo sve što je potrebno kada se dete rodi. Kupili smo mu kolica, krevetac, ormariće i sve ostale stvari neophodne u prvim mesecima života.

Uspešni televizijski autor i voditelj kaže da je jedva čekao trenutak kada će mu supruga i sin izaći iz porodilišta kako bi skupa uživali u svom toplom domu.

- Mislim da ćemo se supruga i ja dobro snaći u ulozi roditelja, kako se snalaze ostali tako ćemo i mi. Za sada ne razmišljamo o proširenju porodice, ali, ako se dobro snađemo, zašto da ne - zaključuje voditelj emisije „24 minuta“.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: zoran kesić

Pročitajte još