Kejt Hadson i Metju Belami: Kraj četiri godine duge romanse?

Kejt Hadson i Metju Belami: Kraj četiri godine duge romanse?

Autor: | 21/02/2014

0

Kejt Hadson i njen verenik, frontmen grupe "Muse" Metju Belami, suočavaju se sa krizom u vezi koja bi mogla da rezultira raskidom, prenose mediji. Slavni par, koji se verio pre skoro tri godine, udaljio se jer je glumica uglavnom boravila u Los Anđelesu, dok je pevač najviše vremena provodio u Londonu sa svojim bendom i sinom kojeg je 2011. dobio sa Kejt.
- Met je srećan u Engleskoj, dok je Kejt fokusirana na Los Anđeles. Oni vode odvojene živote. Njihov odnos ne funkcioniše onako kako su planirali, ali se trude da opstanu zbog njihovog sina - otkrio je izvor blizak paru.
Tridesetčetvorogodišnja Kejt i godinu dana stariji Metju počeli su da se zabavljaju na proleće 2010, a verili su se 2011, iste godine kada je rođen njihov sin Bingam. Glumica iza sebe ima brak sa rokerom Krisom Robinsonom, od kojeg se razvela 2006. godine nakon šest godina. Iz tog braka ima desetogodišnjeg sina Rajdera, koji živi sa njom i Belamijem.
Kejt i Met nisu viđeni zajedno u javnosti mesecima, a izvor dodaje da su problemi u vezi nastali zbog različitih prioriteta.
Pre nekoliko meseci, Kejt je u jednom intervjuu otkrila da još uvek ne planira brak.
- Trenutno ništa ne planiram. Previše sam zauzeta. Dolazim iz nekonvencionalne porodice. Moji roditelji nisu venčani - rekla je ona, misleći na svoju majku, glumicu Goldi Hon i njenog dugogodišnjeg partnera Kurta Rasela.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin