Nina Seničar: Uživala na zabavi slavne glumice Naomi Vots

Nina Seničar: Uživala na zabavi slavne glumice Naomi Vots

Autor: | 05/03/2014

0


Lepotica iz Novog Sada Nina Seničar je, rame uz rame s holivudskim divama, blistala na žurki, čija je domaćica bila australijska glumica Naomi Vots.

Veliko okupljanje u Los Anđelesu bilo je upriličeno povodom dodele Oskara. Svoju pozivnicu, između ostalih faca iz sveta filma i mode, dobila je i naša Nina.

U haljini Emilija Pučija i cipelama „lesila“, Srpkinja je mamila uzdahe muškaraca i izazvala zavist dama uprkos tome što su glavne zvezde večeri bile Kejt Hadson i Naomi Vots.

"Bulgari“ godinama organizuje žurke u toku sezone dodele filmskih nagrada u Holivudu, a njihovi gosti su uvek zvezde koje važe za velike poznavaoce mode. Pored glavnih zvezda Naomi Vots i Kejt Hadson, na proslavi je bila i glumica Olivija Mun, kao i brojni modeli, fotografi i modni kreatori, kao i najbogatiji američki biznismeni.

Veliki razlog za sreću ovog proleća, Novosađanka koja je očarala i italijansku zvezdu Erosa Ramacotija, ima i zbog početka emitovanja serije „Match“, u kojoj tumači jednu od glavnih uloga. Serija će se emitovati od aprila.

Istovremeno, Nina je dobila i ulogu u jednom filmu koji će se snimati u Srbiji. Ona bi uskoro trebalo da dođe u Beograd.

- Nina se veoma obradovala kada je pozvana da dođe da glumi u Srbiji, iako je u pitanju manja uloga. Međutim, o filmu ne sme da govori dok se on ne realizuje - kaže jedan od njenih prijatelja iz Srbije.

Zanimljivo je da na njenom profilu na IMDb stoji da će raditi i na ostvarenju „Mačori iz slivnika“.

izvor: Blic

foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin