Naomi Kempbel: Nikada se nisam izgladnjivala zarad karijere

Naomi Kempbel: Nikada se nisam izgladnjivala zarad karijere

Autor: | 07/03/2014

0

Legendarni supermodel Naomi Kempbel izjavila je da u vreme kada je ona vladala modnim pistama izgladnjivanje nije bio deo manekenskog posla. Četrdesettrogodišnja lepotica istakla je da se nikada nije odricala hrane zbog svoje karijere i da se modna industrija drastično promenila od vremena kada je ona počela da se probija na modnu scenu.
- Ja sam jamajkansko-kineskog porekla i volim da jedem. I nikada se nisam izgladnjivala. U modnoj industriji pojavila sam se sa grupom dama: Linda, Sindi, Kristi, Tatjana, Stefani... I mi to nikada nismo radile. Bile smo prijateljice, volele smo jedna drugu i volele smo da jedemo zajedno. To nije bio deo tadašnje modne ere - ispričala je ona i dodala:
- Mislim da sve mora da evoluira, to je posao i vremena se menjaju. I mislim da nikada nećete naći šest ili sedam devojaka kao što smo mi bile. To se nikada neće desiti.
Naomi je istakla i da veliki broj mladih manekenki u borbi za proboj na scenu gube svoj identitet.
- Ako želite da uradite plastičnu operaciju zbog sebe, to je vaša odluka i možete da radite šta god želite. Ali to nikako ne treba raditi zbog posla - rekla je ona.
Naomi, koja je otkrivena kada je imala 15 godina, trenutno promoviše drugu sezonu svog manekenskog šoua "The Face". Ona je otkrila kako uspeva da održi svoju zavidnu figuru.
- Da budem iskrena, godinama ništa nisam radila. Sada vežbam, radim jogu i pilates, ali to je to. Nisam neko ko mnogo vremena provodi u teretani. Lično ne želim da odem "pod nož" osim u slučaju da mi je to zaista potrebno ili da je hitan slučaj. Ali, to je samo moje mišljenje - zaključila je ona.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: naomi kempbel