Bred Pit: Trudimo se da svojoj deci pružimo osećaj sigurnosti

Bred Pit: Trudimo se da svojoj deci pružimo osećaj sigurnosti

Autor: | 12/03/2014

0

Bred Pit važi za jednog od najpoznatijih glumaca na svetu, sa karijerom dugom 25 godina, ali on ističe da mu je uloga oca na prvom mestu. Pedesetogodišnji glumac izjavio je da je učenje i inspirisanje njegovo šestoro dece, 12-godišnjeg Medoksa, desetogodišnjeg Paksa, devetogodišnje Zahare, sedmogodišnje Šajlo i petogodišnjih blizanaca Noksa i Vivijen, koje ima sa glumicom Anđelinom Džoli, jedna od najdivnijih stvari u njegovom životu.
- Zabavno je gledati kako naša deca odrastaju i uče sve više. To je jedna od divnih privilegija očinstva - što možemo da ih učimo raznim stvarima. Sve što treba da uradim jeste da im pružim malo inspiracije i ohrabrenja, i oni su već spremni da nauče sve što mogu o određenoj temi. I onda pokušaju da vam pokažu koliko su naučili. To je zaista prelepo - istakao je on u intervjuu za magazin "OK!".
S obzirom na to da su Bred i Anđelina jedan od najpoznatijih parova na svetu, glumac kaže da se oni trude da pruže svojoj porodici što normalniji život.
- Trudimo se da zaštitimo našu decu od paparaca. Moramo da idemo okolnim putevima na određena mesta, dok su pojedina mesta, kao što je na primer odlazak u park, potpuno van našeg domašaja, tako da se trudimo da pronađemo plažu na kojoj nema previše judi. Želimo da pružimo deci osećaj sigurnosti i privatnosti koliko god možemo. Lakše je kada smo na selu ili u Francuskoj gde niko ne obraća pažnju na nas - kaže on.

AUtor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin