Jelena Tomašević: Ivan i ja se trudimo da ne mešamo posao i privatnost

Jelena Tomašević: Ivan i ja se trudimo da ne mešamo posao i privatnost

Autor: | 12/03/2014

0

Pevačica Jelena Tomašević je zauzela ove nedelje prvo mesto na evrovizijskoj top-listi, s pesmom "Radio svira za nas". Supruga glumca Ivana Bosiljčića je krajem februara bila deveta, prošle nedelje druga, a sada se našla u samom vrhu liste, koju sastavljaju fanovi Evrosonga, glasajući za bivše učesnike ovog takmičenja i njihove najnovije singlove.
- Srećna sam što se moja muzika sluša i izvan granica naše zemlje i što je kompozicija "Radio svira za nas" doživela veliki uspeh. Lep je osećaj kada znate da vas poklonici Evrosonga pamte i prate vaš rad - rekla je Jelena za "Novosti".

Da li biste ponovo učestvovali na Evrosongu?

- Nisam razmišljala o tome, mada sam čest gost na evrovizijskim događajima i uvek sam lepo dočekana. Mislim da bih dobro prošla na Evrosongu. Ako budem imala odgovarajuću pesmu i osetila potrebu da ponovo učestvujem, zašto da ne?

Kada ćete objaviti novi album koji dugo pripremate?
- Izaći će pred leto. Biće balada, ali i bržih pesama i mislim da će to biti pravo osveženje za publiku. Autori su Sergej Ćetković, Emina Jahović, moja kuma Mari Mari, Aleksandra Milutinović, Darko Dmitrov, Aleks Aleksov... Pesme sam dobila od kolega, pa je tako nastala ideja da ih objedinim u jedan album i poklonim publici.

Među autorima nema vašeg dugogodišnjeg saradnika Željka Joksimovića?
- Album je nastao spontano, tako da ću sledeći uraditi sa Željkom. Planiramo da nastavimo saradnju na muzičkom projektu "Balkan bazar" i održimo što više nastupa i ovde i u inostranstvu.

Vaš suprug Ivan je za vikend imao sjajan koncert u Skoplju. Kada će vas publika videti zajedno na sceni?

- Trudimo se da ne mešamo posao i privatan život. Podržavamo jedno drugo, ali mislim da bi bilo previše da budemo zajedno i na sceni. Bila sam sa Ivanovom u Skoplju, gde je održao muzičko-poetsko veče i uživala.

Da li je vaša dvogodišnja ćerka Nina već počela da vam uzima šminku, obuću i odeću?
- Sve je interesuje i već smo počeli da sklanjamo stvari od nje. Hoće sve da pipne, proba i, naravno, da se šminka. Najviše voli moje cipele, a jednom je obula Ivanove čizme i bila smešna kao crtani film. Iz dana u dan je sve zanimljivija. Obožava dečje pesme, mnoge već zna napamet. Deca su u tom uzrastu najzanimljivija.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin