Britni Spirs: Uskoro po treći put pred oltarom?

Britni Spirs: Uskoro po treći put pred oltarom?

Autor: | 13/03/2014

0

Britni Spirs spremna je da se ponovo uda. Popularna pevačica navodno trenutno priprema svadbenu proslavu, sa svojim dečkom Dejvidom Lukadom, sa kojim je u vezi godinu dana. Izvori bliski pop zvezdi tvrde da ona želi da sudbonosno "da" izgovori na imanju u Memfisu, koje je nekada pripadalo Elvisu Prisliju, a koje je sada muzej. Iako je Dejvid još uvek nije zvanično zaprosio, Britni je već počela da pravi svadbene planove.
Elvisovo imanje joj je, kako tvrde izvori, velika želja kao lokacija za ceremoniju, iz više razloga: pored toga što izgleda bajkovito, ona se nada da će na taj način privući pažnju javnosti i još više dobiti na popularnosti.
- Britni želi da privuče što veći pažnju, ali i da zaradi novac od forografija, kao što je to učinila i kada se drugi put udavala, i zato planira da kontaktira Elvisovu kćerku Lisu Meri Prisli, da je pita da li može da organizuje svadbu na tom imanju. Venčanje u kući "kralja roka" u elegantnom južnjačkom stilu zasigurno bi izrodilo jedinstvenim fotografijama koje ona planira da proda za naslovne strane magazina širom sveta - tvrdi izvor.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin