Željko Joksimović: Jovana će izabrati ime za bebu

Željko Joksimović: Jovana će izabrati ime za bebu

Autor: | 20/03/2014

0

Pop pevač i kompozitor Željko Joksimović autor je mnogih hitova, komponovao je za druge izvođače, stvarao muziku za TV serije i film. Ono što je do sada uradio moglo bi da stane u nečije tri karijere. Njegov poslednji trijumf bio je solistički koncert, 8. marta u splitskoj "Spaladijum areni", pred 12.000 ljudi, a oduševljene obožavateljke bacale su cveće na binu. On je najavio da će uskoro održati koncert i u srpskoj prestonici.
- Dugujem to Beogradu i realno je da bude u drugoj polovini godine. Poslednji sam održao u "Areni" pre sedam godina. Privodim kraju novi album i planiranje nastupa može odmah da počne - rekao je Joksimović za "Novosti".
Željko će uskoro po drugi put postati otac, pošto njegova supruga Jovana čeka njihovo prvo zajedničko dete:
- Jovana će odlučiti o imenu naše bebe. To je dogovor koji smo postigli posle dugih razgovora i mojih predloga, ali očigledno ne tako zanimljivih. Žene uvek donesu najbolju odluku, čak i kada je i ime deteta u pitanju - kaže on i dodaje:
- Jovanin termin za porođaj je između naša dva rođendana. Nećemo uticati na prirodu, ukoliko to nije neophodno. Želeo sam da prisustvujem porođaju, ali ona smatra da nema potrebe.
Joksimovićeva kćerka Mina, koju je dobio iz prethodnog braka, nedavno je započela muzičku karijeru.
- Savetujem joj da bude poštena i odgovorna. Karijera joj je počela i uveren sam da će nastaviti da gradi stečeno znanje. Smatram da može mnogo da postigne na polju muzike.

Autor: Life Content

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još