Šeril Kol: Otkrila zastrašujuće detalje o borbi sa malarijom

Šeril Kol: Otkrila zastrašujuće detalje o borbi sa malarijom

Autor: | 21/03/2014

0

Prošlo je četiri godine otkako je Šeril Kol bila primorana da se bori za svoj život nakon što se zarazila malarijom. Popularna pevačica sada je otkrila da su joj u jednom trenutku lekari rekli da joj je ostalo samo 24 sata života. Ona je zato odlučila da pomogne humanitarnoj akciji "Sport Relief" da skrene pažnju na ovu bolest, koja i dalje uzima na hiljade života u Africi svake godine.
- Kada sam se pre pet godina za "Comic Relief" penjala na Kilimandžaro, to je bila jedna od najtežih stvari koju sam ikada uradila - rekla je u videu snimljenom za ovu organizaciju pevačica, koja je dobila malariju 2010. godine tokom odmora u Tanzaniji.
- Moj motiv je tada bio u tome što sam mogla da pomognem iskorenjivanju malarije i spasavanju života tako što ćemo obezbediti mreže za komarce. Nijednog trenutka nisam pomislila da ću samo godinu dana kasnije i ja dobiti malariju i postati toliko bolesna da su mi u jednom trenutku rekli da imam još samo 24 sata života - otkrila je 30-godišnja pop zvezda.
- To je bila najstrašnija stvar za mene i moju porodicu. Bol koji sam osećala i kroz koji sam prošla isti je kao i onaj kroz koji prolazi toliko ljudi, samo zato što nemaju mreže za komarce koje im mogu spasiti život. Imala sam sreće što sam dobila najbolju moguću negu. Neki ljudi nemaju tu sreću. Mreža za komarce košta samo pet funti, a može da zaštiti dete i zaista pomaže - istakla je ona.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: šeril kol

Pročitajte još

Najnovije vesti