Milena Vasić: Ljubav je velika sreća koju treba da čuvamo

Milena Vasić: Ljubav je velika sreća koju treba da čuvamo

Autor: | 26/03/2014

0

Iako je svakog dana gledamo na Novoj televiziji u seriji „Mala istorija Srbije“, Milena Vasić vredno radi i u pozorištu. Glumica će do kraja sezone zaigrati u dve premijere - jedna je adaptacija ruskog klasika „Ana Karenjina“, koju režira njen dečko Jug Radivojević, a već večeras će na sceni Pozorišta na Terazijama biti izvedena predstava „Cimet i vanila“.

Za prvo izvođenje vlada veliko interesovanje, a dolazak su najavili premijer Ivica Dačić, Rasim Ljajić i još pedesetak javnih ličnosti.

- „Cimet i vanila“ je autorski projekat Vesne Stanković, moje koleginice sa kojom sam već sarađivala na predstavi „Čaj od jasmina“. Putujemo po Srbiji s tim komadom i divno smo prihvaćeni od publike. Kad imate tako lepo iskustvo u radu sa nekim, uvek se radujete novom pozivu i saradnji - kaže Milena.

Junakinje nove pozorišne bajke su tri žene koje nas uvode u svoj skriveni svet, gde je sve moguće i sve posebno. Svakidašnje i nesvakidašnje doživljaje one nam dočaravaju pesmom, plesom i pričom. Predstava je neka vrsta muzičkog vremeplova sačinjenog od numera iz pedesetih godina, poput „Ljubav i moda“, „Mund harmonika“, „Bikini sa žutim tačkicama“, pa do „Baj, baj, baj“, „Mansarda“, „Moj si lilihip“,“Priča jedne ljubavi“, koje Vasićeva, Stankovićeva i Dušica Novaković izvode uz pratnju pijaniste Nenad Azanjca.

- Najviše volim pesmu Đorđa Marjanovića „Od ljubavi do mržnje“ jer govori o ljubavi i njenom krahu, o ljudima koje se vole, a postaju potpuni stranci, o dostojanstvu koje gubimo i poštovanju na koje zaboravljamo. Ljubav je velika sreća i moramo je čuvati - kaže Milena, koja dodaje da još ne razmišlja da održi koncert ili snimi album

- Solističke nastupe imam kod kuće uz klavir za moju porodicu i prijatelje - zaključuje Vasićeva.

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: milena vasić

Najnovije vesti