Mia Borisavljević: Poseta srpskim svetinjama na Kosovu

Mia Borisavljević: Poseta srpskim svetinjama na Kosovu

Autor: | 01/04/2014

0


Mia Borisavljević nastupila je prošle subote u Gračanici, a boravak na Kosovu iskoristila je da poseti manastir Gračanicu, koji je jedna od najvećih srpskih svetinja, nastala još u 14. veku. Ona je obišla i Gazimestan, gde je 1389. godine vođen Kosovski boj. Pevačica je oduševljena gostoprimstvom u našoj južnoj pokrajini.
- Iskoristila sam boravak na Kosovu zbog nastupa u klubu „Insomnija“ u Gračanici da obiđem neke od znamenitosti, kao što su manastir Gračanica i Gazimestan, i da se fotografišem kako bih imala lepe uspomene sa tih mesta. Svi su bili vrlo ljubazni prema meni, a nastup je prošao fenomenalno. U klubu je bilo oko 1.000 ljudi i drago mi je što me tamo vole i slušaju i što su u tolikom broju došli na moj nastup - rekla je atraktivna pevačica.
Mia Borisavljveić je za vreme boravka u Gračanici gostovala i na tamošnjoj slušanoj radio stanici, pa se u Beograd vratila puna pozitivnih utisaka.
Lepa Valjevka je jedna od retkih pevačica koja se rado odazvala pozivu da nastupi u našoj južnoj pokrajini i odatle nosi samo lepe utiske. Sa tamošnjom publikom se rastala uz obećanje da će se uskoro ponovo družiti. A tada će obići i druga značajna mesta za srpsku istoriju koja nije uspela sada da poseti.


izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin