Jelena Jovanović: Na društvenim mrežama pokazala dozu samokritičnosti

Jelena Jovanović: Na društvenim mrežama pokazala dozu samokritičnosti

Autor: | 02/04/2014

0

Pevačica Jelena Jovanović koja je u rijaliti šouu "Farma 5" ušla u vezu sa odbojkašem Edinom Škorićem, požalila se pratiocima na Tviteru na svoj karakter!

Jelena je ranije priznala da lako plane, ali se i brzo stiša, a to što je impulsivna i ishitreno reaguje ranije joj je pravilo probleme u vezi. Naime, bivša Farmerka je u trenutku besa jednom čak i okončala vezu sa sportistom, ali kako je tada rekla za SCANDAL! razlog je bilo njeno burno reagovanje na svađe.

- Na Farmi smo živeli jednim životom a sada je sve OK: Nekoliko puta smo se svađali, ja sam temeperamentno reagovala ali smo sve brzo rešili i sada je sve OK! - rekla je Jelena.

Ne znamo da li joj je ovoga puta temperament doneo problema u vezi, ili je nešto drugo u pitanju, tek Jelena se požalila "Najgori karakter koji sam upoznala je moj", a pratioci su joj uputili reči podrške. Ako je i bilo turbulencija, sigurni smo da će ih Edin i Jelena brzo rešiti, a pevačica je takođe priznala da bi zbog ljubavi uradila stvari na koje nije ni pomišljala.

Autor: Life Content

Foto: Tviter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin