Ivon Jafali: Preko noći ostala bez krova nad glavom, ali i prijatelja

Ivon Jafali: Preko noći ostala bez krova nad glavom, ali i prijatelja

Autor: | 05/04/2014

0


Popularna voditeljka ne gubi nadu da će se vratiti u stan iz kog ju je policija izbacila sredinom januara. Ivon Jafali je za novi broj magazina “Puls” ispričala da je za njenu agoniju glavni krivac advokatska kancelarija Dragana Krainovića. Ona je navela da je žena koja tvrdi da je vlasnica njenog stana preko pomenute kancelarije od njene bake, koja je u tom trenutku zbog staračke demencije bila u nesvesnom stanju, kupila stan od 80 kvadrata u centru Beograda za samo 20.000 evra.
- Ne postoje nikakvi dokazi o isplati, nikakvog toka novca nema, a stan je posle toga još dva puta prodat. Treći vlasnik koji je kupio stan pokrenuo je postupak za iseljenje - potreseno je ispričala Ivon.
Voditeljka, koja je preko noći ostala bez krova nad glavom, kaže da je malo onih koji su ostali uz nju.
- Nisu mi se javili prijatelji od kojih sam to očekivala, a javio se tim iz kabineta gospodina Vučića. To je iznenađujuće. Računam na savest, na profesionalnost, na pravdu - kaže Ivon i podseća da je ona u tom stanu živela ceo život i da joj ga je baka poklonila.
Voditeljka je ispričala i da su joj policajci razvalili vrata i nasilno je u pidžami izbacili iz stana.
- Rekli su mi da mogu da ponesem samo lične stvari, novac i dokumenta - kaže Ivon.
Ipak, ona ne gubi nadu da će pravda pobediti, da će zakon stati na put prevarantima i da će se vratiti u stan.
- Počeli su da mi se javljaju ljudi koje je ista kancelarija prevarila. U ovome nisam sama. Tu su i dvojica mladića čiji su roditelji završili u bolnici zbog ovog - kaže Ivon.

Izvor: Puls

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ivon jafali