Katarina Ostojić Kaja i Džunior Džek: Intimno venčanje u Briselu

Katarina Ostojić Kaja i Džunior Džek: Intimno venčanje u Briselu

07/04/2014

0


Posle tri godine veze, poznati par Džunior Džek i Katarina Ostojić Kaja uskoro će se zakleti na večnu ljubav na intimnoj ceremoniji u Briselu, a kum će im biti slavni DJ Dejvid Geta.

Vito Lućente, alijas Džunior Džek, za "Blic" otkriva detalje svadbe, kojoj će prisustvovati samo porodica i najuži krug prijatelja.

- Konačno će Kaja postati moja supruga! Jedva sam dočekao taj trenutak - kaže Džunior Džek i dodaje da zbog problema oko papirologije ranije nije mogao da se oženi Katarinom Ostojić.

- Imali smo problema da Kaja prikupi sva potrebna dokumenta, a onda, kada smo konačno pribavili sve što nam je potrebno, morali smo da čekamo datum.

On s nestrpljenjem iščekuje dan kada će pevačica postati gospođa Lućente.

- Za samo nekoliko dana će se ostvariti ono o čemu maštam otkad sam je upoznao. Venčanje će se desiti ovde gde živim, u Briselu. Mogu vam reći da je moj komšiluk takođe veoma srećan što će Kaja postati njihov sused. Ovde je svi obožavaju - sa smehom nam priča budući mladoženja.

Mlada, kojoj je ovo treće venčanje po redu, neće obući venčanicu.

- Udaću se u farmerkama i majici. Naravno, imaću bidermajer - kroz smeh je za „Blic“ rekla lepa pevačica i istakla da ne želi tradicionalno i stereotipno okupljanje svatova, već ludu i nezaboravnu žurku, koju će svi dugo prepričavati.

Podsetimo, Katarina Ostojić Kaja i Džunior Džek verili su se krajem 2011. u Veneciji, nedugo nakon upoznavanja. Par je krajem prošle godine letovao na Mauricijusu, gde su mnogi verovali da će organizovati famozno venčanje, ali Ostojićeva tada nije imala sva potrebna dokumenta.

Venčanje sa Džekom Kaji će biti treće po redu. Pevačica iza sebe ima dva neuspešna braka. Iz prvog, s Nikolom Dragojlovićem, zvanog Sova, koji je završio u zatvoru zbog narkotika i napada na službeno lice, ima ćerku Nikolinu (11). Drugi put se udala 2009. za košarkaša Uroša Duvnjaka, ali taj brak okončan je već nakon nekoliko meseci, jer je on živeo u Poljskoj, a ona u Beogradu.

Autor: Life Content
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin