Pičiz Geldof: U poslednjem intervjuu pre smrti pričala o strahu da ne izneveri svoju decu

Pičiz Geldof: U poslednjem intervjuu pre smrti pričala o strahu da ne izneveri svoju decu

Autor: | 08/04/2014

0


Pičiz Geldof u svom poslednjem intervjuu, koji je dala pre samo mesec dana za magazin "Majka i beba", rekla je da svoj život duguje svojoj deci.

- Neću ih izneveriti, ni zbog koga i ni zbog čega na svetu - rekla je ona tad.

Pičiz je u intervjuu rekla da je to što je postala majka "zalečilo sve nevolje i traume" iz detinjstva, kao i da je roditeljstvo "najbolja stvar na svetu".

Intervju koji je dala mesec dana pre svoje smrti ona je pričala da spava u istoj sobi sa svojim sinovima, uglavnom i u istom krevetu.

Ona je rekla da je plakala od iscrpljenosti kada je postala majka drugi put. Pičiz je otkrila i da ju je njena dadilja iz detinjstva "spasila da ne poludi" kada su joj se razveli roditelji.

- Kada sam postala majka kao da sam konačno tada postala ja. Nakon godina borbe da shvatim ko sam i osećanja da sam izgubljena na moru, kada sam dobila bebe kao da je to ispravilo sve brojne greške koje sam pravila u mladosti. Konačno sam se usidrila na jednom mestu, njihovi životi zavise od mene i ja nemam nameru da ih izneverim, nikad - rekla je ona.

Pičiz je trebalo da počne da piše kolumnu za magazin "Majka i beba" koji bi bio baziran na njenom iskustvu podizanja dece.

- M&B novi kolumnista.. Pičiz Geldof! It devojka koja je postala majka deliće svoje majčinske momente i iskustva sa odgajanjem dece dok pokušava da balansira posao i porodicu - ovim rečima, časopis je najavio njenu novu kolumnu koja nažalost nikada neće biti objavljena.

Ona je rekla da je gledanje lica svojih sinova "dokaz da postoje čuda i najbolja stvar koju ljudi mogu da rade".

Pičiz je u intervjuu ispričala i da je imala problema sa jajnicima kada je bila mlađa i da je mislila da nikada neće imati decu. Zbog toga je kada bi joj neki dečko pričao o deci plakala i osećala se loše jer je mislila da ih u njenom životu nikada neće biti.

Pičiz Geldof (25), ćerka poznatog muzičara i humanitarca Boba Geldofa i pokojne Pole Jejts, preminula je juče u 25. godini života.

Autor: Life Content

Izvor: Daily Mail
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti