Vlado Georgiev: Otkrio kako će izgledati spektakularni koncert u Areni

Vlado Georgiev: Otkrio kako će izgledati spektakularni koncert u Areni

Autor: | 10/04/2014

0

Popularni kantautor Vlado Georgiev još od Nove Godine u pripremama je za "koncert njegovog života", kako je nedavno izjavio, a koji će biti održan 16. maja u Kombank areni u Beogradu.
- Jako se radujem koncertu. Ono što pripremam će biti potpuno drugačije od svega što je do sada viđeno i vrlo interesantno, rekao bih. Tehnički, svaki deo Arene će biti perfektno ozvučen, a sama bina učiniće da imam dobar kontakt sa publikom. Trenutno radim na aranžmanima, s obzirom na to da za ovu priliku ubacujem gudače i duvačku sekciju, kao i još pratećih vokala, perkusije i nekoliko kvalitetnih muzičara. Paralelno, drugi tim priprema scensko-vizuelni scenario koncerta. Biće zaista puno stvari koje se ne viđaju na ovim prostorima. Siguran sam da će moja publika uživati - izjavio je nedavno popularni kantautor tim povodom.
Vlado je objasnio i da će sve posetioce da dočeka prijatno iznenađenje jer će sam koncept koncerta biti potpuno drugačiji od svih ostalih koji su se održavali u Areni. Naime, bina će po prvi put biti centralno smeštena i samim tim će kapacitet sale biti duplo veći nego inače za koncerte. Mi vam ekskluzivno prikazujemo i kako će izgledati bina na njegovom koncertu.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin