Anabela Atijas: Andrej i ja ćemo živeti na različitim adresama, ali ne planiramo razvod

Anabela Atijas: Andrej i ja ćemo živeti na različitim adresama, ali ne planiramo razvod

Autor: | 15/04/2014

0

Izgledalo je da je protekla godina Anabeli Atijas donela neophodan mir i harmoničnu porodicu. Posle burnog braka, depresije i razvoda, dočekale su je nestabilne emotivne veze, javne svađe i raskidi. Onda je u njen život ušao jedanaest godina mlađi biznismen iz Bosne i Hercegovine Andrej Atijas. Ne može se reći da je veza sa njim od početka bila idilična. Izvesna Jasmina Skender sa bebom u naručju javno je govorila o svom bivšem partneru i Anabeli, direktno je kriveći za nesrećan kraj svoje emotivne odiseje. Pevačica je stoički podnela optužbe, nastavila vezu u kojoj je napokon bila srećna i u decembru 2012. godine, po drugi put, izgovorila sudbonosno "da".
Posle venčanja, par je život nastavio u Sarajevu, gde im se u maju naredne godine rodila kćerka Blankica. Presrećna što je u domu konačno stvorila atmosferu o kakvoj je oduvek maštala, Anabela je svojevremeno izjavljivala da je u gradu svoje mladosti pronašla spokoj i sreću za kakvom je čeznula.
- Pre rata živela sam u Sarajevu i za taj grad me vežu najlepše uspomene. Okružena sam ljudima koji me bezuslovno vole i podržavaju, družim se sa starim prijateljima, upoznajem nove. Konačno sam daleko od nepotrebnog stresa kome sam godinama bila izložena.
U istoj meri bila je oduševljena Andrejom. Konačno je pronašla srodnu dušu, što nije tajila od javnosti, čak joj ni razlika u godinama nije predstavljala prepreku.
- Iako je mlađi, Andrej se, kao pravi muškarac, postavlja zaštitnički. Želi da učestvuje u svakom mom problemu i odluci, ma kakva ona bila. Koga briga za godine ako muškarac nije zreo i ako ne može da bude vođa. Imponuje mi što je gazda u kući, a istovremeno i najnežniji čovek na svetu, kome ne predstavlja problem da ispolji najtananije emocije - pohvalila se pop zvezda nedavno magazinu "Hello!".
Ipak, statičnost života u Sarajevu u odnosu na beogradsku hiperaktivnost, nemogućnost upravljanja karijerom i moć navike podstakli su Anabelu, koja je u početku čvrsto odlučila da ostane u Bosni i Hercegovini, da ponovo donese važnu životnu odluku i vrati se za Beograd.
- U Sarajevu smo proveli divan period. Nina je ovde krenula u školu, adaptirala se na novu sredinu, međutim, sav taj mir je na kraju prestao da mi prija. Potreba da se ostvarujem na polju karijere kosila se sa životom van epicentra dešavanja, kakav je Beograd. Andrej je napredovao u poslu, ali u nedelji bi bio čak i po četiri dana odsutan, što je na kraju presudilo da odlučim da ponovo živimo na dve adrese. Ipak je Beograd metropola i grad mogućnosti. Ne samo što se mog posla tiče već i Nininog i Blankicinog obrazovanja, jer Luna nikada nije želela da se odseli sa nama - pojašnjava Anabela svoju iznenadnu odluku.
Atraktivna zvezda oštro demantuje da je preseljenje, odnosno njen povratak za Beograd, jasan signal da je na pomolu razvod.
- Andrejove i moje emocije nisu utihnule i nisu se promenile. Ne planiramo razvod, jednostavno ćemo živeti na različitim adresama. Naša ljubav ovu bitku nije izgubila i smatram da joj kilometri neće naškoditi. Sigurno je da ćemo se viđati koliko i sada, samo ne u Sarajevu već u Beogradu, a ja ću biti u mogućnosti da čvrsto držim kormilo svoje karijere, da radim na novim pesmama i budem profesionalno ispunjena. Tako ću najbližima pružiti mnogo više i kvalitetnije od sebe jer se neću osećati beskorisno i depresivno - zaključuje Anabela.

Piše: Nikola Golubović

Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin