Tom Kruz: Otpočeo romansu sa koleginicom Lorom Prepon

Tom Kruz: Otpočeo romansu sa koleginicom Lorom Prepon

Autor: | 17/04/2014

0

Iako negiraju da su započeli romansu u novembru prošle godine, Tom Kruz i Lora Prepon su u tajnoj vezi već nekoliko meseci.

Uprkos želji da vest sakriju od očiju javnosti, 51-godišnji Tom je u tajnoj vezi sa zvezdom serije "Orange Is the New Black", 34-godišnjom Lorom, tvrdi "New York Post". Sudeći po rečima izvora, romansa je započeta na zajedničkom snimanju. Glumac je tom prilikom odveo svoju izabranicu na romantičnu večeru u restoran "The Renaissance", unutar hotela "LA's Manor".

- Dovezli su se u njenom omiljenom automobilu. U restoranu ih je čekala prethodno naručena boca vina "Merloa" iz 1979. godine. Tri sata su sedeli u restoranu i neprestano se smejali - rekao je izvor i dodao da se par poznaje već godinama, preko zajedničkih prijatelja Džona Travolte i njegove supruge Keli Preston.

- Tom je oduvek bio fasciniran Lorom, pogotovo od kada ju je video u seriji "Orange Is the New Black" koja je postala atrakcija. Tada je odlučio da joj se obrati na drugačiji način a ne isključivo poslovan i pita je da izađu- otkrio je izvor. Nakon pompe koja se podigla oko nove ljubavne romanse, par je izjavio da se oni samo druže kao članovi Sajentološke crkve ali da su tvrdnje o vezi netačne.

Tom Kruz u javnosti nije bio povezivan ni sa jednom devojkom još od razvoda od Kejti Holms, 2012. godine, dok je Lora bila u vezi sa Krisom Mastersonom a povezivali su je sa glumcem iz serije "Kalifornikacija", Skotom Majklom Fosterom.

Izvor: Blic

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: tom kruz