Jovana Švonja: Mlada manekenka otpočela vezu sa fudbalerom Filpom Đorđevićem

Jovana Švonja: Mlada manekenka otpočela vezu sa fudbalerom Filpom Đorđevićem

Autor: | 22/04/2014

0


Manekenka Jovana Švonja očigledno se veoma trudi da bude u žiži javnosti. Nakon što je viđena kako razmenjuje nežnosti sa bivšim dečkom Vladom Vuksanovićem, a potom i u veoma prisnom druženju sa Sergejem Trifunovićem, lepa manekenka ima novog dečka.
Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa novim dečkom, sa kog nije bilo moguće otkriti njegov identitet, budući da je uslikan s leđa. Ali, Jovana je rešila da nam olakša posao, pa je postavila i video na kom se ona i njen novi dečko ljube. U pitanju je Filip Đorđević, 26-godišnji fudbaler, koji trenutno igra za francuski klub Nant.
Lepa Jovana već neko vreme boravi u Francuskoj kod svog dečka, a da ne kriju više ljubav potvrdio je i sam Filip, koji je istu fotografiju objavio na svom profilu i u komentarima se pohvalio novom devojkom.
Podsetićemo, Jovana je postala poznata široj javnosti nakon što je pre nekoliko godina, zbog svađe sa dečkom, pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa mosta u nabujali Dunav. Na njenu sreću, spasena je, a onda je pretprošle godine ponovo imala incident, kada je upala u vrelo i zadobila opekotine na 50% tela.
Nadamo se da će ova ljubav ipak biti srećnija za Jovanu, pa da se više u medijima neće pojavljivati u hronici.

svonja photo

Screen shot 2014-04-22 at 1.08.40 PM

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin