Džoš Hartnet: Kajem se zbog veze sa Skarlet Johanson

Džoš Hartnet: Kajem se zbog veze sa Skarlet Johanson

Autor: | 23/04/2014

0


Džoš Hartnet otkrio je da se kaje zbog toga što je bio u vezi sa Skarlet Johanson.
Ovaj 35-godišnji glumac, koji je trenutno u vezi sa britanskom glumicom Tamsin Egerton, tvrdi da se to što se viđao sa nekim zvezdama sa kojima je snimao loše odrazilo na njegovu karijeru i stvorilo mu mnogo neprijatelja u Holivudu.
- Ne preporučujem mladim glumcima da to rade. Možete stvoriti mnogo neprijatelja u poslu na taj način. Ali kada sa nekim radite svaki dan, to je kao probno viđanje. Razvijete fantaziju o njemu. Ali ne uspe uvek i svaka veza, zar ne?!
Džoš i Skarlet viđali su se skoro dve godine, do 2007, nakon što su se upoznali na setu "Crne Dalije", a glumac je bio u vezi i sa Džulijom Stajls 1999. kad su snimali "O."
Od zvezde "Les Miserables" Amande Sejfrid (27) razišao se u junu 2012, posle šest meseci zabavljanja, a bio je u kratkim romansama i sa Kirsten Danst, Sijenom Miler, Rijanom i Penelope Kruz.
Glumac je naglasio i da je ljubomora bila jako veliki problem nekih od njegovih poznatih bivših.
Džoš je otkrio tajnu uspešne veze u Holivudu.
- Pustite ih da dođu na set kad god žele, sa kim god da radite. Nikada nemojte reći da je scena previše osetljiva, jer tada postanu sumnjičave.
Ali glumac, koji je počeo da se zabavlja sa Tamsin "mnogo nakon" što su se upoznali na setu "Singularity" 2012, priznaje da niko od njegovih prijatelja nema volje da ga sluša kako se žali, a izlazi sa nekim od najlepših žena na svetu.
- Zanima ih sve što radim, ali neće ni da čuju da se žalim. Kada sam se zabavljao sa nekoliko veoma lepih i veoma poznatih žena, rekao sam jednom nešto - a to nije bila zaista primedba - a drug mi je rekao: "Oh moj Bože, da li te žuljaju te dijamantske cipele".

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin