Kortni Koks: Demantovala glasine o veridbi

Kortni Koks: Demantovala glasine o veridbi

Autor: | 25/04/2014

0

Kortni Koks oglasila se povodom spekulacija da se verila za svog dečka Džonija MekDejda. Zvezda serije "Prijatelji" prisustvovala je juče premijeri svog rediteljskog prvenca "Just Before I Go" sa prstenom na ruci koji je i podstakao glasine o tome da će ona ponovo stati pred oltar. Glumica je izgledala zanosno u uskoj crnoj haljini, a na premijeri joj je podršku pružio i MekDejd. Okupljeni predstavnici medija iskoristili su priliku da je upitaju da li je istina da se verila, na šta je ona odgovorila kratkim "Ne."
Kortnin novi film donosi priču o čoveku koji se vraća u svoj rodni grad, a na njemu je sarađivala i sa svojim dečkom, frontmenom grupe "Snow Patrol", koji je napisao tri pesme za saundtrek ovog filma.
- Bilo je odlično sarađivati sa njim. Mi poštujemo jedno drugog i bilo je sjajno. Imala sam sreće da sam dobila tri fantastične originalne pesme koje su napravljene specijalno za ovaj film i to je zaista podiglo materijal na viši nivo - izjavila je ona.
Kortni i Džoni upoznali su se u decembru putem zajedničkog prijatelja, britanskog pevača Eda Širana, koji je nedavno i otkrio da su njih dvoje počeli da žive zajedno, iako su u vezi tek nekoliko meseci.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti