Džordž Kluni: Majka slavnog glumca potvrdila glasine o veridbi

Džordž Kluni: Majka slavnog glumca potvrdila glasine o veridbi

Autor: | 28/04/2014

0

Nakon što su se u javnosti pojavile glasine da je Džordž Kluni zaprosio svoju devojku Amal Almudin, njegova majka Nina potvrdila je ove spekulacije.
- Veoma sam srećna, Amal je predivna devojka - izjavila je ona.
Sumnje u veridbu pojavile su se kada je slavni par viđen u jednom restoranu, i tom prilikom uspešna britanska advokatica pokazala je verenički prsten na ruci.
- Ona mi se veoma dopada. Nismo se mnogo iznenadili kada su nam rekli da su se verili, i ne možemo biti srećniji. Na intelektualnom nivou, oni su jednaki. To je njemu veoma važno. Amal se veoma razlikuje od holivudskog stila života - dodala je 74-godišnja Nina Kluni, a na pitanje da li Amal deli neke sličnosti sa bivšim partnerkama njenog sina, odgovorila je:
- Zaboga, ne! Ona je advokat, ona je brilijantna, ona je veoma pametna žena i na vrhuncu svoje karijere. Oni dele i smisao za zabavu, za humor, i oboje su veoma brižne osobe.
Amalina advokatska kancelarija, koja između ostalih zastupa i osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža, takođe je izdala saopštenje kojim su potvrdili veridbu.
Izvor blizak paru otkrio je da ju je Kluni dva puta pozvao na večeru, i da ga je ona oba puta odbila objašnjenjem da je previše zauzeta, pre nego što je treći poziv ipak prihvatila.

Autor: Life Content
Foto: Tanjug/AP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti