Milica Pavlović: Udaću se za muškarca kog budem volela koliko i muziku

Milica Pavlović: Udaću se za muškarca kog budem volela koliko i muziku

Autor: | 30/04/2014

0


Atraktivna pevačica Milica Pavlović prvo je vrtela kukovima u ritmu "Tanga“, a zatim je nastavila da žari i pali uz "Pakleni plan“, "Seksi senjoritu“ i "Alibi“. Sada je "rasprodata“ do leta, ali se uprkos ubitačnom tempu rado odaziva humanitarnim akcijama, svesna da njeno malo nekome znači mnogo.

Čelnik "Granda" Saša Popović javno ju je pohvalio rekavši da ostali pevači treba da se ugledaju na nju.

- Ne smatram sebe drugačijom, ali ako mi je već pružena prilika da se bavim javnim poslom i da za to dobijem podršku publike, onda moram da joj pružim samo najbolje - kaže nam Milica Pavlović.

Pevačica veruje da se dobro dobrim vraća, pa tako kaže da svoj honorar često deli sa dragim osobama.

- Zadovoljavam se malim stvarima. Važno je da mi je porodica živa i zdrava, da pomognem svima koliko mogu i ne odmognem nikome. Slepo verujem u to da se dobro dobrim vraća. Vernik sam i sve radim iz ljubavi. Novac mi nije primaran, bitno mi je da od svakog honorara odvojim deo za baku i deku. Ostatak ulažem u karijeru, tako da meni malo ostane. Za scenski nastup sam pravi fanatik i u stanju sam da jutra dočekam za kompjuterom osmišljavajući ga do najsitnijeg detalja. Dišem za ovaj posao - priča Milica i otkriva da li bi volela veliki koncert.

- Volela bih da imam koncert u maloj sali, ali baš onakav kakav želim. Od početka do kraja da bude po mojoj zamisli, uz dosta truda i rada. Ne maštam o velikim koncertima. U životu se vodim time da je važniji kvalitet od kvantiteta - kaže skromno Pvalovićeva i dodaje da je zaljubljena u svoj posao.

- Trenutno sam najzaljubljenija u svoj posao. Čim se bude pojavio neko koga ću voleti približno koliko i muziku, udaću se za njega. Ali, još ga nema na vidiku.

izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin