Goca Tržan: Nije mi bilo mesto na festivalu među narodnjacima

Goca Tržan: Nije mi bilo mesto na festivalu među narodnjacima

Autor: | 03/05/2014

0


Uprkos tome što je pesma „Gluve usne“ postala hit, Goca Tržan nije se plasirala u finale Pinkovog muzičkog festivala što je mnoge šokiralo. Ona tvrdi da se zbog toga ni najmanje ne uzbuđuje, te da nije ni znala ko će se sve od kolega naći sa njom na sceni.

- Nisam razočarana pošto se nisam ni prijavila da bih pobedila. Nikad ne idem na festival sa takvim željama. Bitno mi je bilo da ispromovišem pesmu najbolje što mogu, a plesači su doneli nešto totalno novo kod nas, što ovde niko nije radio u javnim nastupima. Drago mi je što sam uspela da pomerim granice, da ljudi vide da postoji još nešto sem latino plesova i klasičnog drmanja guzice - ponosno kaže Goca.

Nije ti čudno da nisi prošla u finale s obzirom na veliki broj fanova koje imaš?

- Kao prvo, nisam imala pojma ko će sve učestvovati na festivalu. Bila sam iznenađena jer sam zamišljala da će to biti pop festival, a ne narodnjački, tako da sam shvatila da mi tamo nije ni bilo mesto. U nekim trenucima sam se zapitala - šta ću ja ovde pošto je učestvovalo svega nekoliko pop pevača. Ruku na srce, nije mi žao što sam se pojavila. Scenografija je izgledala svetski, a ja nisam Kalimero da vičem nepravda, nepravda.

Romana je izjavila da jedino ona nije kupovala glasove i preglede na „Jutjubu“.
- Nisam ni ja. Čak i ne znam kako se to kupuje i nisam znala da može. Sa internetom i kompjuterom sam prilično posvađana. Takve stvari me ne zanimaju i ne želim tim kupovinama da lažem sebe. Totalno besmisleno.

Kako objašnjavaš što su neki manje afirmisani izvođači prošli u finale, a ti nisi?
- Nemam pojma stvarno. Meni je pesma Marka Mandića Keva bila super, moderna, drugačija i baš dobra, pa ni on nije prošao u finale...

KO SU BILI GOCINI FAVORITI I DA LI ĆE DO KRAJA GODINE DA SE UDA ZA RAŠU PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STAR KOJI JE VEĆ NA KISOCIMA.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti