Kim Kardašijan: Plašim se da će moje dete biti žrtva rasizma

Kim Kardašijan: Plašim se da će moje dete biti žrtva rasizma

Autor: | 08/05/2014

0

Kim Kardašijan odlučila je da se pozabavi ozbiljnim temama, te je na svom nalogu na Tviteru objavila dugačku poruku o rasizmu. Ona je tako sa javnošću podelila svoje strahove da će njena kćerkica Nort, koju je dobila sa reperom Kanjeom Vestom, postati žrtva rasnih predrasuda.
- Nisam znala koliko će me majčinstvo promeniti. Da budem iskrena, pre nego što sam dobila Nort, nisam mnogo razmišljala o rasizmu i diskriminaciji. Jasno je da je to tema o kojoj je Kanje veoma strasno govorio, ali pretpostavljam da mi je bilo lakše da verujem da je to tuđa bitka. Ali, u poslednje vreme, čitala sam i lično sam iskusila nekoliko icidenata koji su me zgrozili i koji su me naterali da obratim pažnju - napisala je starleta.
- Shvatam da su rasizam i diskriminacija i dalje živi, i da su jednako ispunjeni mržnjom i smrtonosni kao i oduvek. Osećam odgovornost kao majka, kao javna ličnost, kao ljudsko biće, da uradim ono što mogu kako bih bila sigurna da ne samo moje dete, već i sva deca, ne moraju da rastu u svetu gde su osuđivani zbog boje svoje kože, svog pola ili svoje seksualne orijentacije. Želim da moja kćerka odrasta u svetu gde je ljubav među ljudima najvažnija - istakla je Kim.

Autor: Life Content

Foto. FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti