Knjaz Miloš, Bambi i Imlek donirali piće i hranu za žrtve poplava

Knjaz Miloš, Bambi i Imlek donirali piće i hranu za žrtve poplava

Autor: | 16/05/2014

0

Svojim zajedničkim poduhvatom, Knjaz Miloš , Bambi i Imlek dali su svima pravu lekciju o društvenoj i korporativnoj odgovornosti. Ove tri kompanije pomažu ugroženim građanima Srbije tako što su obezbedile besplatne grickalice, mleko i flaširanu vodu za sve one koji se nalaže u teškoj situaciji.
Koliko je važno tokom vanredne situacije zbog poplava pokazati plemenitost i spremnost na saradnju, pokazale su tri velike domaće kompanije Knjaz Miloš, Bambi i Imlek koje su našle načina kako da udruženim snagama pomognu najugroženijim građanima Srbije.

bambi plazma

Knjaz Miloš je uputio dovoljne količine “Aqua Viva” i “Knjaz Miloš” vode, dok je Bambi donirao svoje proizvode, a Imlek velike količine mleka i ostalih mlečnih proizvoda.

Donacije ovih kompanija upućene su gradskoj vladi kao i Kriznom štabu koji će dalje distribuirati vodu, hranu i mleko ljudima u opštinama koje su u kritičnom stanju.
Iz ovih kompanija poručuju da su njihovi zaposleni na terenu i da će osigurati dodatne količine svojih proizvoda, kako bi pomogli svim ugroženim građanima u našoj zemlji.

imlek mleko

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti