Milan Stanković: Strahovao sam za život svoje majke

Milan Stanković: Strahovao sam za život svoje majke

Autor: | 17/05/2014

0


Milan Stanković veoma je zabrinut za svoju majku Milenu zbog poplava u Obrenovcu! Ona je ostala u njihovom porodičnom stanu u prizemlju jedne zgrade, a kada se grad našao pod vodom, pevač nije mogao više da stupi u kontakt s njom.

Sestra Nastasija trenutno boravi kod njega u Beogradu, a s majkom su na sve načine pokušavali da se čuju. Uporno ju je zvao na telefon i sve vreme je bila nedostupna, pa je onda zvao prijatelje i komšiluk. Nikoga nije mogao da dobije. Zbog katastrofalne situacije otkazao je odlazak u Sarajevo, gde je trebalo da nastupi kao specijalni gost jednog muzičkog takmičenja.

- Veoma sam uznemiren. Kad god sam zvao mamu ili nekoga iz komšiluka, bili su nedostupni. Kao na iglama čekao sam da mi se javi. Puna 24 sata se nismo čuli. A onda je od nje napokon stigla poruka. Napisala mi je da je dobro i da je iz našeg stana otišla kod komšinice koja živi na jednom od spratova. Otkako je krenula nepogoda, samo razmišljam o njoj. Sestra je kod mene i tu će ostati. Svi su u strahu šta će se desiti kad uz Kolubaru i Sava još nadođe - kaže Stanković.

On se nada da će majka sa ostalim ugroženim Obrenovčanima biti evakuisana u Boljevac. Grad je bez struje i vode za piće, a Milan nema načina da ode u svoje rodno mesto i pomogne Mileni i prijateljima.
- Otkazao sam nastup u Sarajevu. Kome je sad do pesme! Moj rođak je došao po majku, ali policija ga nije pustila do nje - kaže Milan.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin