Zlata Petrović: Nadam se samo da je moja baka Milja živa

Zlata Petrović: Nadam se samo da je moja baka Milja živa

Autor: | 22/05/2014

0


Zlata Petrović poslednjih dana nema mira. Na sve načine pokušava da pronađe baka Milju, ženu koja je bila zadužena da čuva njen stan u Obrenovcu. Pevačica je nekretninu u gradu koji je poplava uništila nasledila od majke. Zbog toga joj je veoma teško, jer to je sve što je imala od nje, ali još teže joj je što o baki Milji ne zna ništa.

- Suvišno bi bilo šta god da kažem! Tuga! Kad mi je majka umrla, taj stan sam dala braći. Oni su, srećom, u Beču, izbegli su ovaj pakao. Baka Milja je održavala kuću i plaćala račune dok moji nisu bili tamo. Od nje nema ni traga ni glasa, i to me najviše brine. Obilazim prihvatilišta i raspitujem se za nju, nadam se da ću uspeti da je pronađem. Samo da je živa. Nerviram se i stalno plačem jer ne znam šta ću. Razbolela sam se od brige, danima imam temperaturu. Kad se setim svih ljudi i naših prijatelja koji su ostali bez ičega, dođe mi da vrištim - rekla nam je Zlata.

Folkerki je teško da se pomiri sa tim da joj je poplava odnela mnoge uspomene.

- Za stan u Obrenovcu vezuje me mnogo događaja. Iako su braća renovirala prostor, ipak ima dosta slika i nekih sitnica koje su zračile toplinom i pozitivnom energijom, a koje su ostale od pokojne majke. Pre tri večeri sam je sanjala, vidiš da ima nešto u svemu tome - kazala je Zlata.

izvor: Kurir
foto: Ivan Vučićević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin