Ana Nikolić: Donirala pomoć rodnom Paraćinu

Ana Nikolić: Donirala pomoć rodnom Paraćinu

Autor: | 22/05/2014

0


Ana Nikolić priključila se akciji pomaganja stanovnicima Srbije ugroženim katastrofalnim poplavama, a posebno je apelovala na medije da ne zaborave na njen rodni grad Paraćin.

- Imam članove familije koji su tamo, ali, na sreću, bezbedni su. Apelujem na sve dobre ljude da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Moj brat Marko i ja s prijateljima smo otišli u Paraćin i odneli tri tone pomoći u kamionima i kombijima. U pitanju su osnovne namirnice, koje su im u ovom momentu najpotrebnije - kaže pevačica:

- Razgovarali smo s predsednikom opštine Paraćin Sašom Paunovićem, koji nas je zamolio da u medijima apelujemo da se pomogne našem gradu jer je mnogo manje zastupljen, pa ljudi ne shvataju koliko je situacija tamo teška. Kad se sve ovo završi, planiram da održim humanitarni koncert u Paraćinu, a sav prihod doniraću za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Naravno, pomoći ću svima koji su ugroženi ovom katastrofom u gradovima širom Srbije koliko god budem mogla. Sve ovo me je mnogo potreslo, ali sad treba misliti na to kako da pomognemo tim ljudima koji su ostali bez svojih domova.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin