Vlado Georgiev: Pomogao ugroženim životinjama

Vlado Georgiev: Pomogao ugroženim životinjama

Autor: | 22/05/2014

0


Pored toga što svakodnevno donira najpotrebnija sredstva ljudima koji su ostali bez ičega u poplavama, Vlado Georgiev nije zaboravio ni na životinje, pa je tako pružio nesebičnu pomoć ugroženim psima koji su ostali bez vlasnika i domova.

Kako „Alo!“ saznaje, pop pevač je svojim kamionom skupljao napuštene životinje po Obrenovcu i okolnim selima, a onda ih odvozio u Beograd, gde ih je smestio u azil.

- Kada je preko društvene mreže Tviter saznao koliko je napuštenih i nezbrinutih životinja, Vlado je odlučio da uzme stvar u svoje ruke, pa je sa ekipom drugara seo u svoj veliki kamion i uputio se u Obrenovac i pokupio sve pse na koje je naišao - priča naš izvor.

- Kada su ga meštani videli i saznali razlog njegovog dolaska, i sami su mu pritekli u pomoć upućujući ga na lokacije gde su sa sigurnošću znali da se nalaze napušteni psi. Kako bi lakše došao do uplašenih životinja, Georgijev je poneo hranu i dok bi oni jeli, pevač ih je jednog po jednog smeštao u veliki kamion, gde ih je takođe čekala hrana. Akcija zbrinjavanja i skupljanja pasa trajala je gotovo celog dana, a kada je misija završena, Vlado se zadovoljno vratio u Beograd, gde je pse smestio u azil, nahranio ih i pružio im adekvatnu negu - zaključuje naš izvor.

Izvor: Alo!
Foto: Facebook/TV Best

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin