Kim Kardašijan i Kanje Vest: Medeni mesec u Irskoj

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Medeni mesec u Irskoj

Autor: | 26/05/2014

0

Kim Kardašijan i Kanje Vest stigli su u Irsku, gde će navodno provesti svoj medeni mesec. Slavni par koji se venčao u subotu u tvrđavi Belvedere u Firenci pred oko 200 gostiju, doleteo je u grad Kork privatnim avionom juče oko tri sata popodne, a tu ih je sačekala "flota mercedes limuzina". Izvor je za irske medije rekao da sa njima nije bila njihova 11-mesečna kćerkica Nort, koja je juče sa svojom bakom Kris Džener otišla u Pariz. Rijaliti zvezda i njen suprug planiraju da provedu pet dana na luksuznom privatnom imanju na selu.
Kim je u junu 2012. godine u tajnosti posetila Dablin kako bi proslavila rođendan sa Kanjeom dok je on bio na turneji, a kasnije je na svom blogu napisala da je zaista uživala u vremenu provedenom u Irskoj.
Nakon Irske, slavni par odleteće u Prag kako bi prisustvovali venčanju jednog prijatelja, pre nego što nastave sa medenim mesecom.
U međuvremenu, izvori su otkrili da je Kanje svojoj supruzi poklonio dijamantsku burmu koja je napravljena specijalno za nju kako bi se slagala sa 15-karatnim vereničkim prstenom, kao i da je juvelir napravio i jednostavan prsten za njega. Kim je sudbonosno "da" izgovorila u dugoj Givenchy haljini sa čipkanim rukavima, a kasnije se presvukla u kratku haljinu modne kuće Balmain.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin