Kristijano Ronaldo: Sin je moj najveći ponos

Kristijano Ronaldo: Sin je moj najveći ponos

Autor: | 27/05/2014

0

Portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo uživa u najlepšim danima života. Nedavno je proglašen za najboljeg fudbalera sveta u 2013. godini, a vrlo lako bi i ove sezone mogao da osvoji "Zlatnu loptu". Uspehe beleži zahvaljujući besprekornoj igri i nogama vrednim nekoliko desetina miliona evra. Nekada je bio razuzdani plejboj, poznat po egzibicionizmu, provokativnim izjavama i burnim romansama, ali je pre četiri godine odlučio da okrene novi list. Tada je objavio da je dobio sina uz pomoć surogat majke, a potom se verio sa ruskom manekenkom Irinom Šajk. Vlasnik je brojnih priznanja, čak i voštanih figura u muzejima "Madam Tiso", i trenutno je sportista sa najviše fanova na društvenim mrežama. Privatni život slavnog fudbalera često je interesantniji od njegovih brilijantnih partija u dresu "Reala", ali njegova porodična idila u kojoj centralno mesto zauzimaju lepa Irina i Kristijano Junior odvija se daleko od očiju radoznale javnosti.
- Kristijano mi je na prvom mestu. Svakim danom sve je snažniji i pametniji. Sin je moj najveći ponos i više ne bih mogao da zamislim život bez njega. Nadam se da sam dobar otac iako još moram mnogo da naučim - priznao je nedavno.
Ronaldo nije samo vanserijski sportista već i velika marketinška zvezda za koju se otimaju najveći svetski brendovi. Među njima je odnedavno i čuvena švajcarska marka "TAG Heuer". Tako se zgodni Portugalac pridružio još nekim sportskim asovima i holivudskim zvezdama koji reklamiraju ove luksuzne satove.
- Svi ambasadori ovog brenda važe za globalne ikone koje su, svaka na svoj način, ispisale stranice istorije. Nekad je to bio Ajrton Sena, danas su tu Tajger Vuds, Marija Šarapova, Kameron Dijaz. Velika je čast i privilegija naći se među svim tim imenima, koja kao i ja veruju u rad i disciplinu, koja pomeraju granice i nikad se ne predaju - istakla je najveća zvezda kraljevskog kluba iz Madrida.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin