Melani Grifit i Antonio Banderas: Otkriveni novi detalji o razvodu slavnog para

Melani Grifit i Antonio Banderas: Otkriveni novi detalji o razvodu slavnog para

Autor: | 09/06/2014

0

Nakon 18 godina braka, Melani Grifit i Antonio Banderas objavili su da se razvode. Odluka da stave tačku na svoj brak nije bila iznenađujuća, s obzirom da se dugo šuškalo da se slavni par suočava sa brojnim problemima, a njihovi prijatelji kažu da je razvod bio očekivan, te da su bivši supružnici ostali u dobrim odnosima.
- Nije bilo nikakvih prevara i afera između njih dvoje. Odavno više nisu zaljubljeni jedno u drugo - otkrio je izvor za "Us Weekly", što potvrđuje i saopštenje koje je par objavio u petak.
- Svesno i nakon mnogo razmišljanja odlučili smo da okončamo naš brak nakon skoro 20 godina na prijateljski način, uz poštovanje jedno prema drugom, prema našoj porodici, prijateljima, i predivnom periodu koji smo proveli zajedno.
Slavni par, koji se venčao 1998. godine, zajedno ima kćerku Stelu.
- Njihova kćerka Stela u septembru će napuniti 18 godina. Oni su želeli da sačekaju dok deca ne porastu i odu od kuće pre nego što se rastanu, ali su odavno znali da će do toga doći. Bili su zajedno samo zbog dece - kaže izvor.
U dokumentima podnetim sudu, Melani traži alimentaciju i zajedničko starateljstvo nad kćerkom.
U intervjuu koji je dao 2011. godine, Banderas je otkrio:
- Imali smo mnogo problema kao i svaki par. Nikad to nismo krili.
Uprkos razvodu, Melani je odlučila da zadrži tetovažu sa imenom svog bivšeg supruga, što je pokazala kada se tokom vikenda pojavila na jedno događaju u Los Anđelesu. Glumici će ovo biti četvrti razvod, dok Antonio iza sebe ima još jedan propali brak.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin