Tom Džons: U našu zemlju stiže dan pre beogradskog koncerta

Tom Džons: U našu zemlju stiže dan pre beogradskog koncerta

Autor: | 11/06/2014

0

Nastup velikana muzičke scene, Toma Džonsa u Kombank Areni se približava. U nedelju, 15. juna on će po drugi put obradovati publiku u Srbiji svojim hitovima "She’s a lady", "It’s not unusual", "Kiss", "Delilah", "If I Only Knew", "Sex Bomb"...

Popularni pevač u Beograd dolazi dan ranije, u subotu, 14. juna zajedno sa svojim desetočlanim bendom. Kako je sam nedavno izjavio za naše medije, njegov nastup neće pratiti grandiozni scenski efekti i koreografije kao što to praktikuju brojne svetske zvezde:

- Ne mogu da funkcionišem sa mnogo ljudi na sceni. Igračice, plesačice, sve me to dekoncentriše, rekao je Tom i dodao:

- Moj bend, moj glas i ja smo sasvim dovoljni. Uopšte ne igram loše.

Zbog toga je među najvažnijim stavkama u tehničkoj listi upravo audio, ali i oprema za svetlo koje nije moguće naći u našoj zemlji tako da će se za potrebe koncerta, miksete za zvuk i svetlo doneti iz inostranstva (Austrije i Italije). Pored toga, muzičari će svirati na vrhunskim instrumentima među kojima su Hammond klavijature i Fender gitare.

- Zahvalan sam što mi je glas i dalje snažan i što mi vibrato nije usporio. Vibrato kod pevača sa godinama može da uspori i da počnete da zvučite kao kada pokrećete mašinu. Ali hvala Bogu, meni se to nije desilo. I dalje pevam prirodno. Vodim računa o sebi, pijem dosta vode i uvek se trudim da spavam osam sati - izjavio je pevač nedavno.

Tom Džons je 2009. godine prvi put nastupio u Areni a na koncertu koji je trajao preko dva sata zagrejao je publiku svojim najvećim hitovima iz gotovo poluvekovne karijere. Tada je svojim izuzetnim glasom prodrmao Arenu, a i dalje sa istim žarom i zavodničkim šarmom osvaja publiku. Nakon prošlog nastupa ovog velikana naši mediji su izveštavali u superlativima, a on je na kraju poručio:

- Beograde, vidimo se uskoro ponovo - i održao obećanje!

Ulaznice po cenama od 2.200, 2.500, 2.800, 2.900, 3.200, 3.900 i 4.900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: tom džons