Amal Alamudin: Podrška Anđelini Džoli na samitu o seksualnom nasilju

Amal Alamudin: Podrška Anđelini Džoli na samitu o seksualnom nasilju

Autor: | 13/06/2014

0

Amal Alamudin, zajedno sa dobrim prijateljem svog verenika Džordža Klunija, Bredom Pitom, prisustvovala je Globalnom samitu protiv seksualnog nasilja juče u Londonu na kojem je učestvovala Anđelina Džoli. Glumica, koja je dugogodišnji aktivista Ujedinjenih nacija, zajedno sa svojim verenikom pojavila se na ovom značajnom događaju, a oboje su bili obučeni u slična crna odela. U drugom delu auditorijuma sedela je Amal, koja je advokat za ljudska prava i savetnica nekadašnjeg sekretara Ujedinjenih nacija Kofija Anana. Ona je nosila komplet u koralnoj nijansi i visoke potpetice sa cvetnim printom.
Amal je bila jedna od potpisnica peticije upućene britanskom šefu diplomatije Vilijamu Hejgu, koji je zajedno sa Anđelinom govorio na Samitu, a čiji je cilj podrška deci koja su preživela seksualno nasilje. Pored nje, peticiju su potpisale i poznate ličnosti kao što su Viktorija Bekam i Dž. K. Rouling.
Amal i Kluni, koji nije viđen na Samitu, verili su se prošlog aprila, a svadbu navodno planiraju za septembar, iako to još uvek nije zvanično potvrđeno. Glumac je zaprosio lepu brinetu dijamantskim prstenom vrednim 750.000 dolara, koji je ona nosila na samitu. Kluni je trenutno u potrazi za kućom u kojoj će živeti nakon venčanja, na jugu Francuske.
Bred i Anđelina, koji zajedno imaju šestoro dece, u aprilu 2012. godine potvrdili su da su se verili. Od tada su sve detalje o venčanju krili o javnosti.

Autor: Life Content
Foto: Tanjug/AP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin