Zvonimir Đukić Đule: Grupa "Van Gog" promovisala novi album i autobiografiju

Zvonimir Đukić Đule: Grupa "Van Gog" promovisala novi album i autobiografiju

Autor: | 18/06/2014

0

Poznata rok grupa „Van Gog“ predstavila je svoj novi album „Neumeren u svemu“ i dugo očekivanu knjigu pod nazivom „Tragovi prošlosti“ izdavačke kuća „Laguna“.

Autobiografija jednog od najvećih bendova nastalih na jugoslovenskim prostorima nalazi se u prodaji, a prati karijeru ove eminentne rok grupe tokom 28 godina postojanja.

Oni se kroz ovu knjigu ispovedaju svojim fanovima bez zadrške, kroz priču u kojoj će čitaoci saznati na koji način i u kakvoj atmosferi se pripremaju koncerti i snimaju albumi, kao i niz avantura sa putovanja i anegdota iz privatnog života.

„Tragovi prošlosti“ su obogaćeni sa nekoliko stotina fotografija iz života benda i privatnih života njegovih članova.

- Atraktivno uređena, sa mnoštvom izuzetno zanimljivih, do sada neobjavljenih fotografija, sa pričom koja je autentična i iskrena, jer dolazi iz prvog lica samih njenih protagonista, ova knjiga će, siguran sam, naći počasno mesto na policama svih pravih ljubitelja dobre muzike - ocenio je direktor izdavačke kuće „Laguna“ Dejan Papić.

Na promociji koja je nedavno bila u bašti „Kluba književnika“ okupio se veliki broj prijatelja i poštovalaca muzike benda „Van Gog“, koji su tom prilikom održali akustični koncert.

Frontmen benda Zvonimir Đukić Đule najavio je početak turneje pod nazivom „Licem u lice“ i koncert 11. decembra u beogradskoj „Hali sportova“.

Tokom same večeri promocije skupljeno je 100 hiljada dinara od prodaje knjige, a taj iznos biće uplaćen na račun Vlade Srbije za ugrožene u nedavnim poplavama.

Izvor: RTS

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još