Seka Aleksić: Sukob sa Radmilom Manojlović

Seka Aleksić: Sukob sa Radmilom Manojlović

Autor: | 21/06/2014

0


Pevačice Seka Aleksić i Radmila Manojlović očigledno i dalje nisu u dobrim odnosima, jer su se u četvrtak uveče iskulirale u šatoru na „Junfestu“.
Naime, Manojlovićeva je silazila sa bine, kada je pored nje prošla Aleksićeva, a njihov susret je prošao bez pogleda i pozdrava.

- Netrpeljivost između Seke i Rade traje već nekoliko godina. U četvrtak su na „Junfestu“ nastupale „Zvezde Granda“, među kojima je bila i Rada, a odmah nakon njenog nastupa na binu je trebalo da se popne Seka. Svi u VIP šatoru su znali da njih dve nisu u dobrim odnosima, te su čekali trenutak njihovog susreta kako bi videli da li će se pozdraviti. Međutim, to se nije desilo. Rada je silazila sa bine i sa svojim menadžerom je krenula ka bekstejdžu, dok je Seka samo prošla pored nje, ne pogledavši je. Odmah se videlo da između njih dve postoji neki problem - izjavio je izvor koji se našao na licu mesta, i dodao da je Rada u više navrata pokušavala da sazna zašto Seka ima problem sa njom.

- Rada zaista nema nijedan problem sa drugim kolegama, i zato je htela da sazna šta Seka ima protiv nje. Nikada nije ništa loše pričala o njoj niti su imale sukob. U nekoliko navrata je pokušavala da vidi zašto se njena koleginica tako ponaša, ali to joj ni dan-danas nije pošlo za rukom. Seka joj se i dalje ne javlja, pa je Rada odlučila da čini isto što i ona. Inače, obe su oduševile publiku svojim nastupom na festivalu - rekao je izvor, koji je dobro upućen u celu priču.

- Bila je gužva i ja sam se sklonila sa strane. Bila sam mokra i samo sam htela da izađem. Devojka je prošla sa 20 ljudi oko sebe i stvarno ne treba da je zaskočim i javim joj se zbog vas novinara, da ne pomislite da smo u svađi - izjavila je Rada.

rada svet_812_03_21.01.2013_595
izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti